Tjäna pengar som webmaster!

Att tjäna pengar online är kanske inte så lätt som många tror och det kräver en hel del tid för att lyckas.Därför tänkte vi här försöka hjälpa till och visa vilka sponsorer som funkar bäst. Alla sponsorer vi rekomenderar här nedan är sådana som vi jobbar med som affiliate. Och de har inte missat någon utbetalning till oss så vi räknar dem som pålitliga sponsorer. Som affiliate finns det en mängd av sponsorer att jobba med och vissa är seriösa medans andra är mindre seriösa.Det är viktigt att kolla upp nya sponsorer så att man får egen uppfattning av hur seriöse de är så att man som affiliate inte står där utan betalning trots att man skickat trafik till dem som i sin tur har genererat många sales. Vi kan lova att det känns surt om den dagen kommer och betalningen uteblir pga oserösa sponsorer!

Här nedan följer de sponsorer som inbringar mest cash för oss under alla våra år som affiliate! Men 6cam.se är till störrsta delen inriktad mot Live sex webcam chat så de flesta sponsorer är därför mer för den sortens trafik! Men vi har även några sponsorer som vi promotar som ett kompliment till webcam sex trafiken vi får in till vår hemsida för att optimera våra förtjänster.

Live webcam chat sponsorer

Adult Webmaster Empire

Live chat affiliate Adult webmaster empire eller AWE som de brukar förkortas är en av de ledande aktörerna inom live webcam chat. Och de erbjuder ett flertal nichade sidor så att man kan erbjuda webcam chatt live med tjejer, killar, transvestiter, asiatiska tjejer och killar, mogna/äldre kvinnor. Man får pengarna utbetalade via Payoneer,Epassporte eller check och det sker två gånger per månad. De har också ett aktiv webmaster forum där alla affilates kan utbyta erfarenheter med varandra.Promotion material som banners, live feeds, RSS feeds finns det ett stort urval av så man hittar alltid något som passar in på sin sidas design!
Registrera dig här

NeonDollars

Live chat affiliate2 NeonDollars är en av de yngre live webcam chat programen som har en white label variant som skiljer sig ifrån de andra programen. Som affiliate har man stora valmöjligheter att designa sin egna white label sida som inga andra program ännu erbjuder. Men det lär nog inte dröja innan de andra följer efter dem och erbjuder liknande service. De har ett brett utbud av promotion material som de flesta andra live sex program på marknaden. Neoncams heter deras enda live webcam sida och det är ett bra utbud på tjejer,killar och par av skilda nationaliteter. Så det är inga problem att hitta någon nich av webcam sex som man vill promota.Utbetalningarna sker via Epassporte eller check och sker två gånger per månad som verkar vara en standard för alla webcam program vi stött på. Och utbetalningarna sker utan några som helst problem.
Registrera dig här

NeonDollars

Live sex chat affiliate Mtree är en annan av våra webcam chat program som vanligtvis inte sviker oss och genererar en stadig ström av cash. Designen av de de olika webcam sidorna är i vårt tycke inte så där jätte snygga. Men vad gör det när pengarna rullar in på kontot i en alldrig sinande ström. Betalning sker till ePassporte eller via check och sker två gånger per månad precis som andra program. Promotion materialet är helt okey men kunde kanske vara lite bättre fast det som finns är av högsta kvalitet. Streamate är flaggskeppen där utbudet av tjejer är stort och en massa olika nicher att välja på. Men det finns också andra sidor som är mer inriktade på pay per view i olika nicher som också genererar bra inkomster.
Registrera dig här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *